Untitled Document

De Vikan mop gids

Welke mop gebruiken, waar en waarom!

Deze gids zal een grote hulp zijn als je snel wilt controleren welke van onze moppen het beste werken voor welke taak.
Natuurlijk, alle moppen bieden verscheidene voordelen, maar omwille de eenvoud is deze handleiding gebaseerd op één of enkele kenmerken van een mop.
Het doel is om het voor u gemakkelijker te maken om de juiste mop te kiezen en u te voorzien van een korte uitleg ten behoeve van het bereiken van een optimaal resultaat.

image Dry mops

Het hoge gehalte aan Vikan ultra microvezels verzekert dat grote hoeveelheden stof en vuildeeltjes kunnen worden verwijderd door een zwabber met een extreem lage wrijving.

Damp/Dry mops

Microvezel technologie maakt het mogelijk vochtig of droog te reinigen met dezelfde krachtige mop. Ontworpen voor gebruik in hotels, ziekenhuizen en andere faciliteiten.

Wet mops

Natte moppen worden gebruikt waar het losweken van vuil noodzakelijk is om de best mogelijke resultaten te bereiken. Overtollig water dient te worden opgenomen.

Special Mops

Vikan heeft een aantal speciale moppen, elk ontworpen voor een specifiek doel.

Ultra Hygiënische Vloertrekker

-Ultra Hygiënische Handtrekker
71503

Dit is de ultieme vloertrekker voor in een omgeving welke moet voldoen aan het hoogste niveau van hygne zoals: levensmiddelen industrie, farmaceutische industrie, intensieve veehouderij enz..

Veiligheid staat voorop in zowel design als de gebruikte materialen. De volledig uit één stuk gegoten enkel-blad vloertrekker maakt het ook nog eens gemakkelijk om de vloertrekker schoon te houden. Er is geen enkele kans voor vuil en bacteriën, zelfs kan het gebruikte materiaal worden geautoclaveerd bij 121ºC.

Vikan Vloertrekker met enkel-blad biedt een groot aantal unieke voordelen: