VIKAN Reinigen met Kleurgecodeerd schoonmaakgereedschapVikan Logo

Leverbaar in 10 kleuren

Vikan is fabrikant van kleurgecodeerd reinigingsgereedschap, autowasborstels en leverancier van microvezel producten. Bij professionals in de levensmiddelenindustrie, carwash organisaties of huishoudelijk, Vikan is aanwezig. Een slim kleurcode zone systeem is ontworpen om de hygiëne te verbeteren. Voedselveiligheid is gewaarborgd en kwaliteitsmanagementsystemen als HACCP, BRC, IFS zijn nu beheersbaar. Producten volgens Hygiënisch Design voldoen aan de EU-richtlijn Glas & Fork zijn FDA en Halal geproduceerd. AAVA Color Coded Tools is Specialist in Vikan producten.Vikan Transport en Logistiek

Transport & Logistiek

Vikan heeft een ruim assortiment autowasborstels. Reinigen van bussen, vrachtwagens, vliegtuigen, personenwagens etc. is nu nog efficiënter. Vikan Borstels in combinatie met waterdoorlaatbare telescoopstelen maken werken op hoogte eenvoudig en veilig. Innovatieve Vikan producten als de Wipe-N-Shine voor streeploos schoon resultaat. Wasborstels, bezems, handborstels, velgborstels, nagelborstels, sneeuwborstels, vegers etc. allemaal in het Vikan Transport Systeem. Nu makkelijk te bestellen bij AAVA Color Coded Tools.

  • Breed assortiment autowasborstels
  • Vikan beschermt lakwerk
  • Werk veilig op hoogte
Vikan Levensmiddelenindustrie

Levensmiddelen Industrie

Vikan zorgt voor het hoogste niveau van hygiëne in de levensmiddelen sector bij farmaceutische bedrijven, de intensieve veehouderij etc. Veiligheid staat voorop in zowel Hygienisch Design als de gebruikte materialen. Kleurgecodeerde borstels, bezems, vloertrekkers, schoppen, stelen e.d. verlagen het risico van kruisbesmetting. AAVA Color Coded Tools voorziet u van de juiste documenten waarmee u bent voorbereid op audits en controles. Vikan de beste keuze bij reiniging met de focus op efficiëntie en zuinigheid.

  • FDA Foodgrade Glas & Fork EU-reglement
  • Duurzaam, hitte en chemie bestendig
  • Makkelijk te reinigen materialen
Vikan Microvezel in de schoonmaak

Schoonmaak Sector

Vikan heeft voor schoonmaakwerkzaamheden in kantoren, gebouwen en huishouden microvezel producten ontwikkeld die met minimale inspanning het beste resultaat leveren. Microvezel doeken, moppen, dweilen en ingerichte werkwagens zijn efficiënt, innovatief en milieubewust. Vikan microvezel producten met bewezen kwaliteit door grondig wetenschappelijk onderzoek. AAVAkan documenten overleggen waarin de doeltreffendheid, duurzaamheid en bacteriecontrole van het Vikan microvezel assortiment wordt beschreven.

  • Zonder chemie minimaal gebruik water
  • Groot vuil opnemend vermogen
  • Bewezen kwaliteit