Voedselveiligheid waarborgen

Vikan UST gamma ontworpen volgens hygiënisch design vermindert het risico op bacteriële, fysische en chemische verontreinigingen.
Een glad oppervlak met afgeronde hoeken beperkt de kans op aanhechting van verontreinigingen op de borstels. De plaatsing van de verankerde haren maakt vuil direct zichtbaar tussen de borstelharen. ULTRA SAFE TECHNOLOGY producten zijn ontworpen volgens Hygiënisch Design voldoen aan de EU-richtlijn Glas & Fork zijn FDA en Halal geproduceerd. UST producten zijn eenvoudig te reinigen, warmtebestendig en drogen snel. 

Risico op voedselverontreiniging verminderen kies Vikan UST borstelwerk

UST Werkborstel

Handborstels met ultra vezel beveiliging voor opvegen van droog stof of natte reinigen van oppervlakken, tafels en machines in een omgeving met verhoogd risico. De schuine en cirkelvormige plaatsing van de haren zorgt voor een efficiënte en effectieve reiniging.

UST Veger

Veger met zachte of medium haren voor opvegen van droog vuil in een omgeving met verhoogd risico. De schuine en cirkelvormige plaatsing van de haren zorgt voor een efficiënte en effectieve reiniging. 

UST Schrobber

Schrobber met harde haren voor schrobben van vloeren en wanden in een omgeving met verhoogd risico. De schuine en cirkelvormige plaatsing van de haren zorgt voor een efficiënte en effectieve reiniging van hardnekkig vuil.