Vikan Handschep voor de Levensmiddelen Industrie

Handscheppen van Vikan in kunststof zijn leverbaar in diverse kleuren en inhoudsmaten. Geproduceerd van Food Grade materiaal waardoor zeer geschikt in de Levensmiddelen Industrie. De ergonomisch ontworpen handgreep is voorzien van een ophanghaak waarmee u de maatschep eenvoudig aan een Vikan emmer hangt. Opbergen aan een Vikan Hygienisch Ophangsysteem is eenvoudig d.m.v. het aangebrachte ophangoog in de steel. Voedselveilig en afgemeten scheppen van ingrediënten, de makkelijk afleesbare inhoudsmaat is in Liters, UK & US Gallon. Ronde maatscheppen hebben aan weerszijden een schenktuit, gieten zonder morsen nu zowel voor links als rechtshandige. Vikan producten zijn Food Grade en voldoen aan de hoogste eisen en strengste regelgeving. 

Schep stevig zonder vervorming en kruisbesmetting

Vikan Handschepjes zijn vervaardigd uit een geheel van Polypropylene en mogen in contact komen met levensmiddelen. De Vikan Hand Schep voldoet aan Glas & Fork en FDA, REACH Regulations, is geproduceerd volgens "Good Manufacturing Practice" en Halal Compliant. Het bewaken van het bedrijfsproces en de garantie van voedselveilig werken in combinatie met voortdurende kwaliteitsbeheersing is gewaarborgd met het gebruik van Vikan producten.

Bestand tegen Hoge Temperatuur en Chemicaliën

Met een maximale temperatuur van 100 °C bij gebruik in contact met voedingsmiddelen en een toelaatbare Ph tussen 2 en 10.5 is de inzetbaarheid van deze maatschep multifunctioneel. Inzetbaar in een koude omgeving, met een gebruikstemperatuur tot -20 °C is de Vikan Handschep zeer geschikt in vrieshallen en koelcellen. Na de werkzaamheden is Vikan schoonmaakmateriaal makkelijk te reinigen en zelfs Autoclaveerbaar tot maximaal 121 °C zodat ook bacteriesporen gedood worden.

Ergonomisch en multifunctioneel

Vooruitstrevend ontworpen handschep 0.5, 1 & 2 liter voor verwerking van vloeistoffen en droge ingrediënten. Multifunctionele Schep met ergonomische handgreep, rechthoekig met opstaande rand en ronde uitvoering met schenktuit. Verkrijgbaar in vele kleuren om procesgebonden producten of ruimten in te delen zoals u dit wilt. Uw HACCP Voedselveiligheidsplan is eenvoudig op te stellen met kleurgecodeerde Vikan producten.