Vikan Hygienische Riek en Hark

Verse producten uit containers scheppen of tijdens de druivenoogst overblijvende druiven wegharken, met een Vikan Hygienische Riek of Hark is dit mogelijk. Een Riek uit een stuk voor in de Levensmiddelen industrie geheel vervaardigd van kunststof. Wilt u verder reiken in containers of uitharken van Food dan is de Vikan Hark een oplossing. De Hark met steel aansluiting past op elke steel uit het Vikan Hygiene Systeem. Harken met een vaste steel in diverse kleuren tot 1700 mm of een telescoopsteel van maximaal 6 meter! Vikan producten zijn Food Grade en voldoen aan de hoogste eisen en strengste regelgeving. 

Stevig zonder vervorming en kruisbesmetting

Vikan Riek en Hark zijn vervaardigd uit een geheel van Polypropylene en mogen in contact komen met levensmiddelen. De Vikan Vork en Hark voldoen aan Glas & Fork en FDA, REACH Regulations, is geproduceerd volgens "Good Manufacturing Practice" en Halal Compliant. Het bewaken van het bedrijfsproces en de garantie van voedselveilig werken in combinatie met voortdurende kwaliteitsbeheersing is gewaarborgd met het gebruik van Vikan producten.

Bestand tegen Hoge Temperatuur en Chemicaliën

Met een maximale temperatuur van 100 °C bij gebruik in contact met voedingsmiddelen en een toelaatbare Ph tussen 2 en 10.5 is de inzetbaarheid van deze Riek en Hark multifunctioneel. Inzetbaar in een koude omgeving, met een gebruikstemperatuur tot -20 °C is de Vikan Riek zeer geschikt in vrieshallen en koelcellen. Na de werkzaamheden is Vikan schoonmaakmateriaal makkelijk te reinigen en zelfs Autoclaveerbaar tot maximaal 121 °C zodat ook bacteriesporen gedood worden.

Ergonomisch en multifunctioneel

Vooruitstrevend ontworpen voor verwerking van natte en droge producten als in de AGF (Aardappelen, Groenten en Fruit). Uw HACCP Voedselveiligheidsplan is eenvoudig op te stellen met Vikan Hygiene producten.