Vikan Roerspatel

Roeren van koude of hete vloeibare levensmiddelen als sauzen, karamel, chocolade, soepen etc. tot wel 175 °C in ketels en productieruimte kan nu veilig met een Vikan Roerspatel. Het hittebestendige polyamide stelt de gebruiker in staat product te roeren terwijl het heet is - tot 175 ° C. Een soepel handvat zorgt voor uitstekende grip, omroeren met de Vikan Spatel is daardoor eenvoudig. De mixer is leverbaar in de lengte 90 cm en 120 cm met of zonder gaten in het spatelblad. Zelfs een Vikan Metaal detecteerbare Roer Spatel is leverbaar in de bekende donkerblauwe kleur. Vikan producten zijn Food Grade en voldoen aan de hoogste eisen en strengste regelgeving. 

Makkelijk omroeren zonder kruisbesmetting

Vikan Roerspatels en mixers zijn vervaardigd uit een geheel en mogen in contact komen met levensmiddelen. De Vikan Spatels voldoen aan Glas & Fork en FDA, REACH Regulations, is geproduceerd volgens "Good Manufacturing Practice" en Halal Compliant. Het bewaken van het bedrijfsproces en de garantie van voedselveilig werken in combinatie met voortdurende kwaliteitsbeheersing is gewaarborgd met het gebruik van Vikan producten.

Bestand tegen Zeer Hoge Temperatuur en Chemicaliën

Met een maximale temperatuur van 175 °C bij gebruik in contact met voedingsmiddelen en een toelaatbare Ph tussen 2 en 10.5 is de inzetbaarheid van deze mixer multifunctioneel. Inzetbaar in een koude omgeving, met een gebruikstemperatuur tot -20 °C is de met Vikan Spaan mogelijk. Na de werkzaamheden is Vikan schoonmaakmateriaal makkelijk te reinigen en zelfs Autoclaveerbaar tot maximaal 121 °C zodat ook bacteriesporen gedood worden.

Ergonomisch en multifunctioneel

Vooruitstrevend ontworpen voor verwerking van levensmiddelen. Verkrijgbaar in metal-detectable versie in het blauw en hittebestendig in wit. Uw HACCP Voedselveiligheidsplan is eenvoudig op te stellen met Vikan Hygiene producten.