Vikan Schop voor de Levensmiddelen Industrie

Scheppen van Vikan in kunststof zijn leverbaar in diverse kleuren en zeer geschikt in de Levensmiddelen Industrie. De ergonomisch ontworpen steel met uitgekiende lengte zorgt voor maximale grip en juiste werkhouding. Voedselveilig uitscheppen van vleesbakken, opscheppen van vis producten, verplaatsen van landbouwproducten kan nu met een Food Grade Schop die voldoet aan de hoogste eisen en strengste regelgeving. De speciaal ontworpen Uitlekschep is voor het scheppen producten uit kook of spoelwater. Ten behoeve van de Transport Sector is er een ADR-Schop leverbaar.

Glas & Fork en FDA

Vikan Schoppen zijn vervaardigd van Polypropylene en mogen in contact komen met levensmiddelen. De Vikan Hygiëne Schep voldoet aan Glas & Fork en FDA, REACH Regulations, is geproduceerd volgens "Good Manufacturing Practice" en Halal Compliant. Het bewaken van het bedrijfsproces en de garantie van voedselveilig werken in combinatie met voortdurende kwaliteitsbeheersing is gewaarborgd met het gebruik van Vikan producten.

Bestand tegen Hoge Temperatuur en Chemicaliën

Met een maximale temperatuur van 100 °C bij gebruik in contact met voedingsmiddelen en een toelaatbare Ph tussen 2 en 10.5 is de inzetbaarheid van deze Schep of Bats multifunctioneel. Inzetbaar in een koude omgeving, met een gebruikstemperatuur tot -20 °C is de Vikan Schep zeer geschikt in vrieshallen en koelcellen. Na de werkzaamheden is Vikan schoonmaakmateriaal makkelijk te reinigen en zelfs Autoclaveerbaar tot maximaal 121 °C zodat ook bacteriesporen gedood worden.

Ergonomisch en multifunctioneel

Een Bats met gebogen steel om producten te verplaatsen of stoffen van allerlei aart mee op te scheppen. Multifunctioneel Schep met lange of korte steel, breed of smal blad en geheel vervaardigd uit voedselveilig kunststof voor gebruik in de industrie. Verkrijgbaar in vele kleuren om procesgebonden producten of ruimten in te delen zoals u dit wilt. Uw HACCP Voedselveiligheidsplan is eenvoudig op te stellen met kleurgecodeerde Vikan producten.