Schrapers voor verwijdering van aangekoekt vuil

Vikan schrapers zijn leverbaar als vloerschraper of handschraper en dienen om hardnekkige vervuiling weg te krabben. Vloer en tafelschrapers van Vikan zijn leverbaar in verschillende materialen RVS stug of Roestvast flexibel, hard kunststof uit Nylon of een buigzame smalle schraper vervaardigd van Polyethylene. Handschrapers worden ook omschreven als plamuurmes of plaatmes de schrapers met handgreep en steel aansluiting zijn geschikt voor elke Vikan steel met conisch draad.

Perfecte balans tussen kracht en flexibiliteit

Vikan schrapers voor krasvrij reinigen op elk materiaal met een stevig bevestigd blad welke verankerd  blijft hoe hard je ook steekt of schraapt. Vuil verwijderen op hoogte is even belangrijk als van dichtbij. De handgreep met binnendraad van de nieuwe Vikan schraper is verlengbaar met elke steel uit het kleurgecodeerde Vikan Hygiëne Systeem - zodat u elke plek makkelijk kunt kunt bereiken.

Vloerschraper en Tafelschraper

Verwijder hardnekkige voedselresten van vloeren en andere oppervlakken met een tafel- of vloerschraper. Voorzien van een stevig roestvast of kunststof blad welke gebruikt kan worden met elke Vikan steel. De schraper met flexibel stalen blad is ideaal voor reiniging van poeder silo's en andere oppervlaktes waar extra kracht nodig is om vuil te verwijderen. Deze schraper heeft afgeronde hoeken op het flexibelen blad om oppervlakken tegen krassen te beschermen.

Handschraper - Plamuurmes - Plaatmes - Steker

Roestvast Stalen Plaatmes en Handschraper met ronde hoeken. Zeer effectief tegen verontreiniging, schoonmaken zonder beschadiging van oppervlakken. Kunststof Handschrapers voor Kwetsbare oppervlakken welke ergonomisch ontworpen zijn voor extra comfort. Kunststof handschrapers zijn uitermate geschikt voor reiniging in de voedselverwerkende industrie. Uitschrapen van bakken, emmers, tonnen gebruik dan de flexible schraper met aan 3 zijden een schraaprand. Enkele modellen zijn ook leverbaar als metaal detectable. Schoonmaken met Producten volgens Hygiënisch Design welke voldoen aan de EU-richtlijn Glas & Fork zijn FDA zijn nu voorhanden.