Vikan Handborstels voor voertuigen

Handborstels met zachte haren in de bekende Vikan Transport kleuren rood en groen. Ideaal voor het schoonmaken van velgen, spatbordranden en onderzijde van bumpers. Multifunctionele handborstels met lange of korte steel voor natte reiniging. Geschikt voor lakwerk van personenauto, bus of truck. De rubberen stootrand voorkomt beschadiging van oppervlakken en lak.

Velgborstel

Lichtmetalen wielen reinigen met de Velgenborstel, keuze uit zachte of harde haren. Zacht voor lichte en en hard voor zware vervuiling, de zachte haren zorgen voor minder gespetter. Gebruik Vikan Velgenborstels combinatie met onze velgenreiniger IRON-ACTIVE, een pH neutrale velgenreiniger die op zeer effectieve wijze vuil, remstof, vliegroest en andere ijzeroxide gebaseerde vervuiling oplost.

Werkborstel

Harde werkborstels klein en groot chemisch bestendig voor schoonmaak van onderdelen in de werkplaats. Nagelborstels in combinatie met garage zeep voor schone handen na gedane arbeid. Alle borstels zijn eenvoudig op te hangen aan een Vikan Ophangsysteem van kunststof of RVS.

Handschuier

Harde schuier met korte stevige haren verwijdert vervuiling van bekleding en matten. Voor de kleinere delen in dashboard en deur is de kleine ronde interieurborstel de juiste oplossing. De zachtere handveger is te gebruiken in combinatie met een stofblik.

Sneeuwborstel

Bevroren autoruiten, los sneeuw op het dak of motorklep van uw auto zorgt voor onveilige situaties. Vikan Sneeuwborstel met zachte haren verwijdert eenvoudig poedersneeuw. De ijskrabber met lange onbreekbare steel heeft een borstel aan de ander zijde voor verwijderen van los geschraapt ijs en harde sneeuw.