Vikan Stelen VTS

Stelen uit het Vikan Transport Systeem (VTS) zijn verkrijgbaar in vast of telescopisch, zonder en met waterdoorvoer. Alle waterdoorlaatbare stelen zijn bij AAVA te bestellen met aan de onderzijde een slangpilaar of snelkoppeling van Nito of Gardena. Vikan stelen met conisch draad passen op alle wasborstels en bezems uit het Transport Systeem. 

Waterdoorlaatbaar

Het beste resultaat bij het wassen van een voertuig bereikt u met een Vikan Wasborstel met waterdoorvoer in combinatie met een waterdoorlaatbare steel. De korte steel vereenvoudigd het schoonmaken van personenvoertuigen en de langere steel is te gebruiken voor busjes. Autobus of vrachtwagen, dan is een telecoopsteel kort of lang de beste keuze. De verlengstelen zijn makkelijk in te schuiven en op te bergen in cabine of kleine bergruimte.

Zonder waterdoorvoer

Elke steel uit het Vikan programma past op het Transport Systeem mits deze een conische schroefdraad aansluiting heeft. Een Wasborstel met houten of aluminium steel kan eenvoudig in een emmer met sop gedompeld worden om oppervlakken te reinigen. Voor de VTS Bezems is een stevige vaste aluminium steel de beste keuze. 

Veilig werken op hoogte

Vikan telescopische stelen zijn verkrijgbaar van 1 meter tot 6 meter. Schoonmaken van allerlei oppervlakken op hoogte als ruiten, dakgoten, gevels, windveren e.d. zijn nu veilig en snel uit te voeren.