Vikan wisser Wipe-N-Shine

Water verwijderen van voertuigen met één handeling en direct droog is mogelijk met de Wipe N Shine van Vikan. Deze raamwisser uit het Transport Systeem is te gebruiken op ruiten van personenwagens, transportbussen, touringcars, vrachtauto's enz. Verwijderen van dauw en vocht van sportvliegtuigen de Wipe-N-Shine in combinatie met een Vikan vaste Steel of Telescoopsteel voor snel en veilig werken. 

Droog zonder krassen

Krasvrij effectief water verwijderen na een wasbeurt of regenbui "kies de juiste Wipe-N-Shine" welke leverbaar in een breedte van 250 mm, 350 mm en 450 mm. De speciale samenstelling van het verende gebogen rubber blad volgt alle rondingen en hobbels. Een stevige antislip handgreep maakt het vasthouden van deze wisser eenvoudig zonder al te veel kracht. Voor hogere oppervlakken kunt u de Wipe-N-Shine voorzien van een vaste Vikan steel van 16 cm tot 170 cm of een Telescoop Vikan steel vanaf 1 meter tot maximaal 6 meter. 

Wassen en drogen voorruit

De bekende raamwisser met steel en spons is ideaal om even snel de voorruit te reinigen. De spons met speciaal abrasief vergemakkelijkt het verwijderen van vliegen en andere vervuiling op de voorruit van uw personenauto. De rubber wisser aan de ander zijde maakt uw ruit streeploos schoon. Voor brede of hoge voertuigen is de combinatie vliegenspons en wisser verkrijgbaar met een telescoopsteeltje.

  • Sneller droog
  • Veilig op lakwerk
  • Grote en kleine oppervlakken
  • Rondingen één handeling droog