> 25 jaar Specialist in Vikan  -  Grootste assortiment  -  Snelle levering  -  Lage verzendkosten  -  Voor 17:00 besteld morgen in huis*

5S Schaduwborden

Sorteren - Schikken- Schoonmaken - Standaardiseren - Systematiseren

Geoptimaliseerd met het 5S-systeem voor Uw Werkplek

Schoonmaakgereedschap, met name voor de voedingsmiddelenindustrie, moet visueel goed georganiseerd zijn. AAVA biedt op maat gemaakte Schaduwborden, volledig aangepast aan uw voorkeuren.

Plug-en-Play 5S Schaduwborden voor Reinigingsgereedschap

Maak uw team enthousiast en behoud hun motivatie voor het 5S-principe, resulterend in een nette en geordende werkomgeving met onze AAVA 5S Gereedschapsschaduwborden. Deze borden voorkomen tijdverlies door het zoeken naar gereedschappen en verminderen de kosten voor het vervangen van vaak zoekgeraakte schoonmaakbenodigdheden. Met een duidelijk overzicht van waar elk item thuishoort, kunt u gemiste items snel identificeren. Gefabriceerd uit duurzaam lichtgewicht materiaal, zijn onze schaduwborden uitgerust met een hoogwaardige full-color bedrukking, beschermd door een sterke laminaatlaag die bestand is tegen krassen en verkleuring. Bovendien ondersteunen onze borden voedselveiligheidsstandaarden en faciliteren ze het beheer van kwaliteitsmanagementsystemen zoals HACCP, BRC, IFS.


5S Efficiënt Lean Werken

5S Efficiënt Lean Werken

  1. Sorteren (Seiri): Identificeer overbodige items op de werkplek en verwijder deze. Behoud enkel wat essentieel is voor het werkproces.
  2. Schikken (Seiton): Organiseer en rangschik de noodzakelijke items zodanig dat ze gemakkelijk en snel bereikbaar zijn. Elk item krijgt een vaste, logische plaats.
  3. Schoonmaken (Seiso): Zorg voor een schone en geordende werkplek door regelmatig schoon te maken en te onderhouden, wat bijdraagt aan veiligheid en efficiëntie.
  4. Standaardiseren (Seiketsu): Ontwikkel standaarden voor sorteren, schikken en schoonmaken om consistentie en naleving te waarborgen. Dit helpt bij het handhaven van orde en netheid.
  5. Systematiseren (Shitsuke): Creëer een cultuur waarin het behouden van netheid en orde een gewoonte is, door zelfdiscipline en continu verbetering te bevorderen.

 

5S + 3 Goed bezig, Go for Satisfaction!

 1. Veiligheid (Safety): Integreer veiligheidsmaatregelen in dagelijkse routines om risico's te minimaliseren en een veilige werkplek te garanderen.
 2. Beveiliging (Security): Bescherm bedrijfsmiddelen, informatie en personeel door het verbeteren van beveiligingsprotocollen en bewustwording.
 3. Steun (Support/Maintenance): Zorg voor regelmatige inspectie en onderhoud van machines en gereedschappen om duurzaamheid en betrouwbaarheid van het productieproces te verzekeren.
  Deze uitgebreide benadering, "5S+3", benadrukt niet alleen de fysieke organisatie en netheid, maar ook het belang van veiligheid, beveiliging, en onderhoud in het creëren van een efficiënte, productieve, en duurzame werkomgeving.Schaduwbord Vikan
Gepersonaliseerd Ontwerp op Maat

 • Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

  Onze borden, vervaardigd uit lichtgewicht materiaal, zijn bestand tegen krassen dankzij een stevig gelamineerde laag, waardoor ze ook gemakkelijk schoon te houden zijn.

 • Diverse Kleuropties

  Levendige schaduwen tegen een witte achtergrond.
  Witte silhouetten op een kleurrijk bord.
  Witte omtrekken met schaduw op een wit bord voor een subtiel effect.

 • Personalisatie met uw Logo

  Verhoog de herkenbaarheid en betrokkenheid met uw eigen logo prominent op het bord.

 • Specifieke Afdelingsaanduiding

  Label elk 5S Schaduwbord duidelijk per afdeling, voor een georganiseerde toewijzing van gereedschappen.

 • Aanvullende Informatie

  Voeg belangrijke informatie of instructies toe, zowel in tekstvorm als met afbeeldingen, om de efficiëntie te verhogen.

 • Geïntegreerde Productcodes

  Elk item heeft een duidelijke productcode in de schaduw voor snelle identificatie en vereenvoudigde nabestelling. Informatie of instructies kunnen ook onder elke afbeelding worden geplaatst.

 • Veilige Ophangsystemen

  Kies uit hygiënische ophangsystemen in kunststof of roestvrijstaal (RVS) voor maximale duurzaamheid.

 • Flexibele Montageopties

  AAVA kleurcodegereedschap Schaduwborden zijn ontworpen voor wandmontage, maar kunnen ook worden uitgerust met een RVS standaard voor mobiel gebruik of een vaste opstelling, naar keuze met wielen voor extra mobiliteit.

Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Vikan 5s Schaduw bord voorbeeld

Contact Us

AAVA
Office

Oosteinde 22
1674 NB Opperdoes
Netherlands

  +31 227 725 901

  info@aava.nl

Stay Connected

Secured Payment

We accept Paypal Ideal and credit cards.


 • Visa
 • Mastercard
 • Diners Club
 • Amex
 • PayPal