> 25 jaar Specialist in Vikan  -  Grootste assortiment  -  Snelle levering  -  Lage verzendkosten  -  Voor 17:00 besteld morgen in huis*

Uitbreiding van het Assortiment en Vernieuwde Website bij AAVA.nl

Uw VikanSpecialist Online

Ontdek de vernieuwde online Vikan Shop bij AAVA.nl, uw vertrouwde bron voor Vikan-artikelen. We zijn verheugd om ons assortiment verder uit te breiden en u te voorzien van een nog betere winkelervaring.

Veel van onze gewaardeerde klanten zijn al bekend met onze nieuwe website, AAVA Color Coded Tools. Nu sluit onze hoofdwebsite, www.aava.nl, naadloos aan op het volledige assortiment Color Coded Tools. Maar dat is nog niet alles - naast Vikan-producten vindt u nu ook andere gerenommeerde A-merken op onze uitgebreide website.

Onze producten voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en voedselveiligheid, en ze zijn ideaal voor kwaliteitsmanagementsystemen zoals HACCP, BRC en IFS. Ons assortiment omvat borstelwerk dat is ontworpen volgens het Hygiënisch Design en voldoet aan de EU-richtlijn Glas & Fork en de FDA.

Of u nu een particulier bent die op zoek is naar reinigingsoplossingen of een professional in de levensmiddelenindustrie, wij hebben de juiste schoonmaakmaterialen voor elke klus. Onze producten variëren van ABENA-disposables tot NITO-schuimapparatuur en waterpistolen, TOOLFLEX Professional Ophangsysteem, VIKAN-borstelwerk en bezems, vloertrekkers en schrapers, schoppen en handscheppen, stelen, ophangrekken en emmers, mophouders en moppen, moppen en microvezeldoeken, tot stoffers en blikken.

Bij AAVA blijven we uw specialist in Vikan, maar nu met een nog uitgebreider assortiment Color Coded Tools! Blijf op de hoogte van onze nieuwe aanbiedingen en verbeteringen op onze website.

 

Contact Us

AAVA
Office

Oosteinde 22
1674 NB Opperdoes
Netherlands

  +31 227 725 901

  info@aava.nl

Stay Connected

Secured Payment

We accept Paypal Ideal and credit cards.


  • Visa
  • Mastercard
  • Diners Club
  • Amex
  • PayPal